Agenda Gerrits Tuin

Hieronder vindt u het programma van Gerrits Tuin.


‘Workshop de schaapsherder als landschapsbeheerder’
do, 12 december

De leerlingen en docenten van Zone.college zijn regelmatig in Gerrits Tuin te vinden en op 12 december zijn ze niet alleen, maar met een complete kudde schapen en natuurlijk een herdershond.

De schaapherder als landschapsbeheerder is een keuzeonderdeel in het mbo-onderwijs. Op 12 december is er in Gerrits Tuin een workshop over dit vak en jij kunt erbij zijn! Toekomstige studenten maken onder meer kennis met de driehoeksverhouding mens, hond en schaap. Want ook mensen zijn net kuddedieren.

Op 12 december passeren alle onderwerpen de revue en komen de herders natuurlijk ook in actie. De workshop is voor Zone.college, maar toeschouwers zijn vanaf 11.30 uur van harte welkom in Gerrits Tuin! Er is ook een tweede ronde en die begint omstreeks 13.30 uur.


Creatieve workshop aanschuifatelier:
Mandala tekenen

di, 1. oktober, 10:00 – 12:00

Studio Kleurenwereld organiseert in De Fabriek in Gerrits Tuin creatieve workshops voor volwassenen. Je kunt aanschuiven voor: Mandala tekenen. Onder leiding van creatieveling Anneke de Boer ga je aan de slag. De kosten zijn € 2,50 per keer, dit is een onkostenvergoeding voor het materiaal. Koffie en thee is gratis. Tijdens het aanschuifatelier is er plek voor maximaal 10 personen. Aanmelden vooraf is niet nodig, maar vol is vol. Je bent van harte welkom!SMARkT – gemeente Zwolle
do, 28. november, 13:00 – 18:00

Ook dit jaar organiseert de gemeente Zwolle SMARkT. De editie van 2019 is op donderdag 28 november van 13.00 tot 18.00 uur. Een deel van het programma vindt plaats in De Fabriek in GerritsTuin.

Door het gebruik van data en slimme technologie wil de gemeente de stad Zwolle nog beter laten functioneren. Denk aan het delen en toepassen van (informatie)technologie en aan het duurzaam oplossen van vraagstukken rond klimaat, vervoer, gezondheid en veiligheid. Tijdens de SMARkT komen ambitieuze projecten aan de orde en zijn er diverse stands rondom nieuwe technologieën en datagedreven werken.

Deel deze pagina:

Meer weten over Gerrits tuin?