Agenda Gerrits Tuin

Hieronder vindt u het programma van Gerrits Tuin.


Creatieve workshop aanschuifatelier:
Mandala tekenen

di, 1. oktober, 10:00 – 12:00

Studio Kleurenwereld organiseert in De Fabriek in Gerrits Tuin creatieve workshops voor volwassenen. Je kunt aanschuiven voor: Mandala tekenen. Onder leiding van creatieveling Anneke de Boer ga je aan de slag. De kosten zijn € 2,50 per keer, dit is een onkostenvergoeding voor het materiaal. Koffie en thee is gratis. Tijdens het aanschuifatelier is er plek voor maximaal 10 personen. Aanmelden vooraf is niet nodig, maar vol is vol. Je bent van harte welkom!SMARkT – gemeente Zwolle
do, 28. november, 13:00 – 18:00

Ook dit jaar organiseert de gemeente Zwolle SMARkT. De editie van 2019 is op donderdag 28 november van 13.00 tot 18.00 uur. Een deel van het programma vindt plaats in De Fabriek in GerritsTuin.

Door het gebruik van data en slimme technologie wil de gemeente de stad Zwolle nog beter laten functioneren. Denk aan het delen en toepassen van (informatie)technologie en aan het duurzaam oplossen van vraagstukken rond klimaat, vervoer, gezondheid en veiligheid. Tijdens de SMARkT komen ambitieuze projecten aan de orde en zijn er diverse stands rondom nieuwe technologieën en datagedreven werken.

Deel deze pagina:

Meer weten over Gerrits tuin?