De toekomst van Gerrits Tuin

Een nieuw stedelijk stukje Zwolle

De Spoorzone Zwolle, dicht bij het historische centrum en rondom het station, staat aan de vooravond van de herontwikkeling naar een hoogstedelijk centrumgebied. In de Spoorzone staat aan Willemsvaart 21, het enige kantoorpand dat Gerrit Rietveld ooit ontworpen heeft. Dit is de thuisbasis van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar VanWonen.

Vanuit hier creëren we woningen en leefomgevingen waarin iedereen zich thuis voelt. De achtertuin van deze bijzondere locatie is één van de plekken die de aankomende jaren getransformeerd wordt. Dit gebied wordt samen met onder meer de omgeving, de toekomstige bewoners en VanWonen ingevuld. Over een aantal jaar ontstaat hier een nieuw stedelijk stukje stad voor de nieuwe Zwolse Stedeling. Hier wordt het heerlijk wonen, werken, verblijven en recreëren. Een nieuw stedelijk stukje Zwolle.

Wonen achter het Rietveldkantoor VanWonen. Hoe dat er precies uit komt te zien? Daar gaan we de aankomende jaren mee aan de slag. Wil je meedenken over de toekomst van dit nieuwe stukje Zwolle? Hoe moet deze nieuwe leefomgeving eruit gaan zien? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het weten via Gerritstuin@vanwonen.com.

Deel deze pagina:

Meer weten over Gerrits tuin?