Meedoen in Gerrits Tuin

Een plek om te ontmoeten

Drie jaar lang is er in Gerrits Tuin ruimte voor initiatieven die te maken hebben met cultureel ontmoeten, circulair leven en innovatief ondernemen. Dit is een plek om te zaaien, te ontkiemen, te oogsten, te groeien en te bloeien.

Gerrits Tuin heeft een basic inrichting. Het terrein heeft een omvang van plusminus 2.500 vierkante meter. Hierop staat een romneyloods, ook wel Gerrits Atelier genoemd, een amfitheater gemaakt door studenten van Zone.college, een hub voor kunst door kunstenaarscollectief Zwol.LAB en een stadspluktuin. Ook ligt er een coole pumptrackbaan, dat is een verharde crossbaan voor BMX’ers. Hierdoor is er veel ruimte en vrijheid voor initiatiefnemers om eigen ideeën tot bloei te laten komen.

De agenda van Gerrits Tuin wordt grotendeels bepaald door de stad. Doe je ook mee? Dat kan heel simpel: heb je een leuk idee of wil je iets doen in Gerrits Tuin? Dat kun je ons dan laten weten via gerritstuin@vanwonen.com. Iedereen kan iets organiseren in Gerrits Tuin, van een wekelijkse koffieochtend tot events of meehelpen in de pluktuin, als het maar past bij bovengenoemde thema’s en de omgeving.

Deel deze pagina:

Meer weten over Gerrits tuin?