Theatervoorstelling Verzand zoekt figuranten

Het is op 20 augustus precies twee eeuwen geleden dat de Willemsvaart in Zwolle werd geopend. En dat mag best gevierd worden! Van 20 tot en met 24 augustus spelen Theatergroep De Jonge Honden en Theater Gajes de openluchtvoorstelling Verzand in Gerrits Tuin. Lijkt het je tof om hier onderdeel van uit te maken? Speel dan mee!

Verzand vertelt het verhaal over de langgekoesterde wens van Zwolle om toegang te krijgen tot de IJssel en verbinding met andere steden. Je waant je letterlijk 200 jaar terug in de tijd, vanuit een 360-gradenvoorstelling in een grote zandkuil. Een avond vol verrassende elementen. Ruig en onvoorspelbaar. Net als het water van toen.

Speel mee!

Heb jij altijd al eens willen meespelen in een theatervoorstelling? Vind je het tof om deel uit te maken van een ensemble? Alleen of met vrienden? Dat kan! Verzand draait van 20 t/m 24 augustus en zoekt enthousiaste figuranten.

Meer informatie

Als speler maak je onderdeel uit van
de openluchtvoorstelling Verzand met een gezellig team bestaande uit Theatergroep De Jonge Honden en Theater Gajes. Voor deze voorstelling wordt gezocht naar een groep figuranten die in diverse scenes wordt ingezet. Je hoeft geen hoeveelheden tekst of choreografieën te leren. Maar vind je het bovenal leuk om hard te werken en gezellig mee te spelen en niet erg om een beetje vies te worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij:

  • 16 jaar of ouder;
  • Beschikbaar voor tenminste drie repetitiemomenten op: 15 t/m 19 augustus van 14.00 – 17.00 uur;
  • Beschikbaar voor minimaal drie voorstellingen op: 20 t/m 24 augustus van 18.00 – 23.00 uur.

Meld je dan voor 5 augustus aan via eva@tgdejongehonden.nl. Geef bij je aanmelding je leeftijd en jouw voorkeuren voor
repetities en voorstellingen door.

Deel deze pagina: