Zomeravondconcert Koorbazen in Gerrits Tuin

Op de langste dag en het begin van de zomer – 21 juni – geeft Koorbazen het allereerste zomeravondconcert in Gerrits Tuin. Het 50-koppige a-capellamannenkoor is een nieuwe golf in de (muziek)wereld. Een unieke kans om deze muzikale mannen dit seizoen nog in hun thuisstad te zien. De kaartverkoop is gestart.

Koorbazen geeft in Gerrits Tuin de show die recent meerdere malen uitverkocht was. In het muzikale repertoire van Koorbazen, afgestemd op en met de mannen van het koor, komen verschillende muziekstijlen zoals klassiek, rock, pop, en hiphop samen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van klanktechnieken, zoals beatbox en body percussion. Een niet voor de hand liggend repertoire in combinatie met een unieke performance zorgt voor een totaalbelevenis voor het publiek.

Openluchtconcert

Vanaf 20.30 uur openen de deuren van Gerrits Tuin. Rond 21.00 uur start het voorprogramma dat verzorgd wordt door de Meander Bigband. Aansluitend start het concert van Koorbazen!
Het is een openluchtconcert met staanplaatsen.

Gerrits Tuin

Het openluchtconcert vindt plaats in Gerrits Tuin aan Willemsvaart 21 in Zwolle. Gerrits Tuin is het vervolg op het cadeau aan de stad, dat VanWonen in het voorjaar van 2018 ter ere van haar 1-jarig bestaan gaf. De tijdelijke invulling achter het VanWonen-kantoor aan Willemsvaart 21.

Deel deze pagina:

Meer weten over Gerrits tuin?