Sfeervol zomeravondconcert in Gerrits Tuin

27 juni 2019

Nieuwsbericht

Op de langste dag en het begin van de zomer – 21 juni – was het het allereerste zomeravondconcert in Gerrits Tuin. Wat een avond. De Meander Bigband stal in het voorprogramma al de show. En toen was het de beurt aan de bazen zelf. Een paar honderd bezoekers genoot van dit unieke Zwolse a-capellamannenkoor.

De Meander Bigband trapte af met het voorprogramma. De jonge talenten lieten horen dat ze duidelijk op dit podium thuishoorden.

Koorbazen
Vervolgens gaf Koorbazen de show die recent meerdere malen uitverkocht was, tot groot plezier van het publiek. In het muzikale repertoire van Koorbazen, afgestemd op en met de mannen van het koor, komen verschillende muziekstijlen zoals klassiek, rock, pop, en hiphop samen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van klanktechnieken, zoals beatbox en body percussion.

Bekijk hier de after-movie

Gerrits Tuin
Het openluchtconcert vond plaats in Gerrits Tuin aan Willemsvaart 21 in Zwolle. Gerrits Tuin is het vervolg op het cadeau aan de stad, dat VanWonen in het voorjaar van 2018 ter ere van haar 1-jarig bestaan gaf. De tijdelijke invulling achter het VanWonen-kantoor aan Willemsvaart 21.

Deel dit artikel: