Meedoen in Gerrits Tuin

De aankomende jaren is er in Gerrits Tuin alle ruimte voor initiatieven van Zwollenaren! Heb je altijd al gedroomd van een eigen theetuin, zoek je een plek voor je yogaclub, wil je kinderfeestjes organiseren op de crossbaan, een eigen kunstatelier runnen, tuinieren in de pluktuin, oude meubels opknappen, de eindmusical nog eens opvoeren in het amfitheater, exposities organiseren, in een werkplaats jouw briljante prototype bouwen, een lezing organiseren of een (we noemen maar wat) pop-upjamwinkeltje openen? Of heel wat anders? Wie weet kán dat gewoon! Laat het ons weten!


Gerrits Tuin heeft een basic inrichting. Het terrein heeft een omvang van plusminus 2.500 vierkante meter. Hierop staat een romneyloods, ook wel De Fabriek genoemd, een amfitheater gemaakt door studenten van Zone.college en is er de mogelijkheid voor een pluktuin of stadstuinieren. Ook ligt er een coole pumptrackbaan, dat is een verharde crossbaan voor BMX’ers. Er is veel ruimte en vrijheid voor initiatiefnemers om eigen ideeën tot bloei te laten komen.

De agenda van Gerrits Tuin wordt grotendeels bepaald door de stad. Doe je ook mee? Dat kan heel simpel: heb je een leuk idee of wil je iets doen in Gerrits Tuin? Dat kun je ons dan laten weten via gerritstuin@vanwonen.com. Iedereen kan iets organiseren in Gerrits Tuin.

Leuk als je iets wil organiseren in Gerrits Tuin!
Download hier wat praktische informatie.
En download hier gebruikersinfo over Gerrits Tuin.

 

Jasja Scholtens
Jouw Verkoopmanager Gerrits Tuin
+31625085124 Mail mij jasja@vanwonen.com

'Laat me weten wat jouw ideeën zijn voor Gerrits Tuin'